warning: Illegal string offset 'files' in /www/webvol7/aw/r8euno8xvfislq7/alltomspara.se/public_html/modules/upload/upload.module on line 281.

Hur mycket behöver du låna?

Ange önskat belopp ovan och vi hjälper dig att hitta det lån som passar bäst för dig och med lägsta möjliga ränta.Danske Bolån

Danske Bolån

Danske Bolån är en del av Danske Bank och är deras bolåneinstitut. Företaget erbjuder bolån baserat på lånelöftet och kreditupplysningen och går ut med att de är väldigt individuellt anpassade, det vill säga att de inte direkt går ut med allmän information kring bolån utan tittar på varje enskild ansökan för sig. Företaget erbjuder också ett så kallat livskydd där du får möjlighet att teckna en form av låneförsäkring. Försäkringen går in och hjälper dig om du skulle drabbas av sjukdom eller olycksfall som bidrar till oförmåga att arbeta. Livskyddet gäller fram tills du är 90 år fyllda.

Belåningsgrad & kontantinsatser

Företaget går som ovan nämnt inte ut med direkta procentsatser om vilken summa företaget är beredd att låna ut utan allting beror helt och hållet på marknadsvärdet vid tillfället. Danske Bolån går dock ut med att de beviljar bottenlån upp till 85 procent vilket leder till att kontantinsatsen blir minst 15 procent. Pantbrevet utgör säkerheten i bolånet.

Amortering

Bolaget använder sig till största delen av rak amortering. Det är möjligt att få amorteringsfria lån om det gäller bottenlånet upp till 85 procent av köpeskillingen. Amorteringstiden är individuell.

Avgifter

För tillfället har inte Danske Bolån några avgifter för sina kunder.

Övrigt

Danske Bolån erbjuder ett koncept som kallas för Duoflex som går ut på att du får samma ränta på dina lönekonton som du har på ditt bolån. På så sätt anser företaget att de bidrar till en bättre privatekonomi. Du får alltså en betydligt högre ränta på dina insatta pengar. Det går som mest att ansluta fyra konton i Duoflexkonceptet.

Räntor

För aktuella räntor hos Danske Bolån hänvisar vi till deras hemsida.